Puurzon voegt zich bij AVDuurzaam B.V.: Een stap voor innovatie en duurzame energie

Datum: mei 1, 2024

zonnepanelen in friesland

De duurzame energiemarkt blijft evolueren en groeien, met steeds meer bedrijven die streven naar innovatieve oplossingen om aan de toenemende vraag te voldoen. Een recente strategische zet in deze dynamische sector is de overname van Puurzon door AVDuurzaam B.V. Deze fusie belooft niet alleen een versterking van diensten maar ook nieuwe kansen voor innovatie in duurzame energie voor zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf (MKB).

AVDuurzaam B.V.: Een innovatieve leider in duurzame energie

Opgericht in 2023, bouwt AVDuurzaam B.V. voort op de expertise van AVDuurzaam.nl. Met een schat aan ervaring in grote netwerkbedrijven en zuivelfabrieken, streeft AVDuurzaam B.V. naar het leveren van innovatieve oplossingen voor zowel verwarming als elektriciteit. Het bedrijf is toegewijd aan het ontwikkelen van duurzame en efficiënte energietechnologieën die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kosteneffectief.

Puurzon: Een waardevolle aanwinst

Puurzon, gevestigd in Jirnsum, heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare speler in de duurzame energiesector. Met hun focus op het hogere marktsegment en het gebruik van Europese producten, heeft Puurzon een sterke reputatie opgebouwd. Onder de nieuwe naam Puurzon.eu zal het bedrijf opereren binnen de structuur van AVDuurzaam B.V., terwijl het zijn bestaande garantieafspraken, contactgegevens en website behoudt.

Hans Zantman en zonnestroomconsult

Een belangrijk onderdeel van deze overname is de rol van Hans Zantman, die zal optreden als zonnestroomconsult. Hij zal advies, ontwerp en verkoop van duurzame energiesystemen verzorgen, specifiek gericht op woningen en MKB. Dit initiatief speelt in op de voordelen van de salderingsregeling en dynamische tarieven, en biedt klanten de expertise en ondersteuning die ze nodig hebben om optimaal te profiteren van duurzame energie.

De synergie van de samenwerking

De integratie van Puurzon binnen AVDuurzaam B.V. stelt Hans Zantman in staat om zich te concentreren op Zonnestroomconsult, waarbij hij zich richt op de particuliere en MKB markt. Door de krachten te bundelen, kunnen beide bedrijven hun middelen en kennis combineren om innovatieve, slimme energiesystemen te ontwikkelen voor opwekking, opslag en elektrisch laden. Deze samenwerking belooft niet alleen verbeterde diensten maar ook een grotere impact op de duurzame energiemarkt.

Voordelen voor klanten en toekomstige vooruitzichten

De overname van Puurzon door AVDuurzaam B.V. biedt tal van voordelen voor bestaande en nieuwe klanten. Door de uitgebreide expertise en middelen van beide bedrijven te combineren, kunnen klanten rekenen op verbeterde service en geavanceerde duurzame energieoplossingen. Bovendien zal de focus op innovatie en de toepassing van de nieuwste technologieën bijdragen aan de verdere ontwikkeling van efficiënte en milieuvriendelijke energiesystemen.

Conclusie

De overname van Puurzon door AVDuurzaam B.V. markeert een belangrijke stap in de evolutie van duurzame energieoplossingen voor particulieren en MKB. Door hun krachten te bundelen, zijn deze bedrijven goed gepositioneerd om de uitdagingen van de energiemarkt aan te gaan en tegelijkertijd te profiteren van nieuwe kansen voor groei en innovatie. Voor meer informatie over deze spannende ontwikkeling, bezoek de websites van AVDuurzaam B.V. en Puurzon.eu.

Veelgestelde vragen

Hoe zal de overname van Puurzon door AVDuurzaam B.V. de diensten beïnvloeden?

  • De overname zal de diensten versterken door de gecombineerde expertise en middelen van beide bedrijven. Klanten kunnen rekenen op verbeterde service en innovatieve oplossingen voor duurzame energie.

Blijven de garantieafspraken van Puurzon behouden?

  • Ja, de bestaande garantieafspraken, contactgegevens en de website van Puurzon blijven intact onder de nieuwe naam Puurzon.eu.

Wat is de rol van Hans Zantman binnen de nieuwe structuur?

  • Hans Zantman zal optreden als Zonnestroomconsult, waarbij hij advies, ontwerp en verkoop van duurzame energiesystemen voor woningen en MKB verzorgt.

Hoe profiteren klanten van de salderingsregeling en dynamische tarieven?

  • Zonnestroomconsult zal klanten helpen om optimaal te profiteren van de salderingsregeling en dynamische tarieven, waardoor ze hun energiekosten kunnen verlagen en efficiënter gebruik kunnen maken van duurzame energie.

Wat zijn de voordelen van de integratie van Puurzon binnen AVDuurzaam B.V.?

  • De integratie biedt verbeterde diensten, meer middelen voor innovatie en een bredere expertise, wat resulteert in geavanceerde duurzame energieoplossingen voor klanten.

Waar kan ik meer informatie vinden over AVDuurzaam B.V. en Puurzon.eu?

Bekijk ook

Investeren in duurzame energie

Wennen aan serieus investeren in duurzame energie

Investeren in duurzame energie is niet alleen een noodzaak voor het milieu, maar ook een slimme financiële keuze voor de

waarom verduurzamen

Waarom verduurzamen? Het belang van duurzaamheid in de huidige energiewereld

In de afgelopen jaren is de afhankelijkheid van energie duidelijk geworden. De schommelende energieprijzen, veroorzaakt door mondiale problemen en overheidsbeleid,