Door onverwachte groei in het familiebedrijf AVDuurzaam.nl kunnen wij de levertijd van onze offertes (binnen 2 werkdagen) helaas niet meer garanderen.
Om te voorkomen dat we moeten inleveren op kwaliteit, zijn wij in de tussentijd hard op zoek naar kwalitatieve goede mensen die ons kunnen helpen in de werkvoorbereiding en uitvoering. Voor nu betekent dit helaas concreet dat de levertijden van onze offertes tijdelijk iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen uiteraard op uw begrip.
AVDuurzaam logo
Informatie aanvragen

De beste zonnepanelen installateur

Snelste terugverdientijd

Tot 25 jaar garantie

Inzicht in opgewekte energie

  • De beste zonnepanelen installateur

  • Snelste terugverdientijd

  • Met 25 jaar garantie

  • Inzicht in opgewekte energie

Op dit moment wordt er erg hard gewerkt aan deze website. De nieuwe AVDuurzaam.nl zal overzichtelijker zijn en nog meer informatie bieden dan de huidige site.

AVDuurzaam.nl is in staat om u tijdens het gehele traject te begeleiden

Met 33 jaar ervaring opgedaan via Liander, Nuon/Vattenfall en haar rechtsvoorgangers, is AVDuurzaam opgericht om de zakelijke en particuliere markt te ondersteunen met projecten gericht op zonne energie in Friesland.


Kortom, denk je aan een duurzaam project, of heb je andere bouwplannen? Wil je geen gedoe met zonnepanelen, kabels, leidingen, MS installaties, netwerkbedrijven en/of subsidies, neem dan contact op met AVDuurzaam.nl.